Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Mr & Miss International Beauty @ CocoonClub


Εχτές φορέσαμε την καλή μας κάμερα, πήραμε τον υπερσύγχρονο φωτισμό μας και κατηφορίσαμε προς το πανέμορφο Μικρολίμανο! Εκεί συναντήσαμε την υπόλοιπη ομάδα και τους συντελεστές των φετινών καλλιστείων για την ανάδειξη του Μr και της Μiss International Beauty!!

Το Cocoon Club φιλοξενούσε το event στον υπέροχο χώρο του, πάνω στη θάλασσα! 



Όλο το προσωπικό και η παραγωγή ήταν από νωρίς εκεί και ετοίμαζαν το σκηνικό, φρόντιζαν τις θέσεις, έδιναν κατευθύνσεις και τσέκαραν φώτα και ήχο, ώστε όλα να είναι άψογα. Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Ασημίνα Τζάθα και Κωνσταντίνος Γκαβέλας, κατά την πρόβα, συντόνιζαν και εμψύχωναν τους διαγωνιζόμενους. 



Ο δικός μας Παναγιώτης, camera-man και σκηνοθέτης, φρόντιζε διαρκώς την κάμερά του, τσεκάροντας θέση, φωτισμό, ήχο, τροφοδοτικό, ώστε όλα να είναι στην εντέλεια και να βγει ένα άρτιο και επαγγελματικό βίντεο.




Οι διαγωνιζόμενοι ελαφρώς αγχομένοι, αλλά όλοι τους κεφάτοι και αυθόρμητοι, εργάζονταν ομαδικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κορμιά γυμνασμένα, κίνηση αέρινη, δέρμα ηλιοκαμμένο, ντύσιμο αποκαλυπτικό!


Ύστερα, ήρθε η ώρα να βάλει το μαγαζί τα καλά του. Το προσωπικό μοιράστηκε στα πόστα του, οι ανθοδέσμες έλαβαν θέση στο τραπέζι της επιτροπής, τα φώτα χαμήλωσαν, οι βαρκούλες πιο δίπλα χάριζαν ένα πανέμορφο σκηνικό και όλα ήταν έτοιμα για την υποδοχή του κόσμου.




Καλλίγραμμα κορίτσια με μαύρα αποκαλυπτικά φορέματα υποδέχονταν τον κόσμο και ρύθμιζαν τις θέσεις, οι σερβιτόρες πάντα σε εγρήγορση εξυπηρετούσαν με ταχύτατους ρυθμούς και φρόντιζαν να μην διψάσεις, η κριτική επιτροπή έφτασε στην ώρα της και με λίγη ώρα καθυστέρηση (αναμενόμενη σε κάθε event!), το show ξεκίνησε!



Οι παρουσιαστές της βραδιάς χαμογελαστοί και λαμπεροί καλωσόρισαν το κοινό και υποσχέθηκαν μια όμορφη βραδιά!


Μόλις άρχισαν να βγαίνουν στην πασαρέλα όλοι οι διαγωνιζόμενοι μαζί για το χορευτικό τους, οι παρευρισκόμενοι κατάλαβαν πως η βραδιά θα είναι σίγουρα... όμορφη!!!





Κοντά μας ήταν και ο Ιορδάνης με το υπόλοιπο team του Star Channel, οπότε σήμερα θα δείτε και πλάνα. Μείνετε συντονισμένοι.



Σύντομα θα ανεβάσουμε στο κανάλι μας στο Youtube βιντεάκια από τη χτεσινή βραδιά και θα σας ενημερώσω για τους νικητές!

Η OPTIMIST αγαπά και στηρίζει τέτοιου είδους events! Περάσαμε υπέροχα!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pote 8a aneboun ta video apo ta kalistia mr and miss international?

Emmanouela είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, σύντομα θα έχω στα χέρια μου βιντεάκια και θα τα ανεβάσω. Δυστυχώς ακόμα δεν έχω πάρει κάτι. Θα σας ενημερώσω!! Σ'ευχαριστούμε για το σχόλιό σου!